English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
Blog Sökning 


Studio lägenheter - Yamasa Villa III & IV

Inledning

Dessa till affärer och restauranger nära belägna lägeheterna är populära eftersom de också ligger nära kampuset (8 - 10 minuters gångtur) och offentliga färdmedel. Studenter som bor i Yamasa Villa III & IV har oftaste närmare till vänner eftersom det finns fler lägenheter på ett ställe än i något att studentboende.

Lägenheterna

Lägenheterna är i västerländsk stil. De kan hyras som enkelboende eller att delas med en annan student. Lägenhetsytan är 21.84 m², och var lägenhet har luftkonditionering/uppvärmning, en stor garderob, köksområde med vask, kyl, gas-spis och elektrisk riskokare. Det finns ett stort upphöjt område ovanför garderoben där man lagra stora väskor så att de inte är i vägen. I rummet finns det också en tv, säng, skrivbord, stol, skrivbordslampa och bokhyllor. Varje lägenhet har sitt eget privata badrum med toalett i västerländsk stil och dusch/badrum. Myntdrivna tvättautomater finns också tillgängliga. Se övre menyn för information om sängkläder.

Alla studenter som bor här har tillgång till internet (100 MBit snabb fiber-optik). En offentlig telefon finns tillgänglig med det finns inga telefoner i lägenheten. Studenter som vill ha en egen telefon får köpa eller hyra en fast-/mobiltelefon.

Området

Detta är det vanligaste och mest populära alternativet bland studio lägenheter. Om du är ute efter att bo nära vänner och andra studenter, nära till skolan och till affärer, men föredrar att inte ha några gemensamma faciliteter, så är detta det idealiska alternativet. Om du föredrar att har gemensamma faciliteter och ett privat studie/sovrum så bör du betänka Student Village eller möjligtvis Yamasa Villa II. För totalt lugn och stillsamhet, kolla upp Residence K eller U, och för lägenheter med separat studie/sovrum och köksutrymme se Residences K, U och Yamasa Villa I.

Fotogalleri


Yamasa Villa IV

Utsikt från Yamasa Villa III

Utsikt från Yamasa Villa V

Yamasa Villa III

Tvättmaskiner

Tvättmaskiner

KartaHattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!