English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
Blog Sökning 


Studio lägenheter - Yamasa Villa I

Inledning

Dessa lägenheter är belägna bredvid Yamasa Villa III & IV studio lägenheterna och är större än dessa med sina 2 rum och balkong. I var lägenhet finns det en toalett i västerländsk stil och ett separat dusch-/badrum. Dessa lägenheter ligger alla lika när affärer och restauranger, kampuset (8 - 10 minuters gångtid) och offentliga färdmedel.

Lägenheterna

Lägenheterna är i västerländsk stil med en total yta på 30.06 m². De är utrustade med luftkonditionering/värmare, stor garderob, litet kök med diskho, kylskåp, elektrisk kokplatta, elektrisk riskokare och en köksredskap (stekpanna, gryta, kittel). Gas-spis finns ej tillgängligt, men en del studenter köper sina egna gas spisar och gasbehållare. Yamasa har försett lägenhetten med tv, säng, skrivbord och stol, studielampa och bokhyller, och det finns även en balkong. Tvätthuset är beläget bredvid Yamasa Villa III & IV - mindre än 50 meter bort. Lägenheterna är inte försedda med telefoner, studenter hyr antingen en fast telefon eller köper mobiltelefon. Yamasa kan hjälpa till med att arrangera detta. Se övre menyn för information om sängkläder.

Området

Det finns affärer i närheten, bl a två restauranger som har öppet 24 timmar om dygnet, en liten mataffär som också är öppen 24 timmar om dygnet, åtskilliga andra restauranger, biljardhall, stormarknad och skolan som är belägen inom tio minuters gångtur. Transportförbindelser är mycket bra eftersom Yamasa Villa I är beläget nära huvudvägen genom okazaki (men tillräckligt långt borta för att det alltid ska vara stillsamt).

Fotogalleri


Yamasa Villa I

Kök

Kök

Lagringsutrymme i köket

Kökshylla

Kylskåp

Rum

Rum

TV och skrivbord

Skrivbord

Bookhylla

Lagringsutrymme

Luftkonditionering/värmare

Badrum

Separat toalett

Balkong

KartaHattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!