English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
Blog Sökning 


Större lägenheter - Residence L

Inledning

Residence L har två lägenhetsstorlekar, 2DK och 3DK, belägna på samma plats. 2DK lägenheterna är de näst-största av Yamasas lägenheter, 3DK är de största. De ligger belägna i ett mycket lugnt bostadsområde. Residence L lägenheter delas oftast ut till studenter som ska studera på Yamasa en längre tid, och passar särskilt bra som delat boende för par eller familjer. De kan även delas av 2 studenter för att minska boendekostnaderna ännu mer.

Området

Även om lägenheterna ligger längst bort från kampuset från fågelvägen sett (1,5 km), så är det fortfarande nära med cykel. Lägenheterna ligger dessutom mycket nära till affärer (Feel News shopping centrum), restauranger, stormarknader, parker, dammar och buss-stationer. Det finns en tobakshandel som är öppet 24 timmar om dygnet ungefär 7 minuter bort till fots (c a 500 meter). Om man är intresserad av att ta sig ut ur stan för att se centrala japans sevärdheter, så ligger dessa lägenheter bara 10 minuters cykeltur från JR Okazaki Tåg station som är en del av JR Tokaido Linjen och erbjuder mycket bra förbindelser till Nagoya, Kanayama, Mikawa-Anjo, det för sina onsen och marina liv kända Gamagori i Mikawa bukten och Toyohashi.

Om lägenheterna

2DK lägenheterna har två rum och ett stort kombinerat köks- och matrum, medan 3DK lägenheterna har tre rum. Rummen med tatami mattor passar utmärkt som sovrum. Alternativt kan ett rum användas som sovrum och det andra som lounge. 3DK inkluderar dessutom ett tredje rum med slipat trägolv som är menat att användas som lounge. Resten av govet i lägenheten är i vinyl. Balkongerna ger dessa lägenheter en ljus och rymlig atmosfär.

Lägenheterna har en privat toalett i västerländsk stil och privat dusch-/badrum. De har luftkonditionering och värmare, flera stora skåp i sovrummen, och ett enhets-kök. Köket har ett ganska stort utrymme för att förberade mat. Yamasa har försett lägenheterna med kyl, gas spis med 2 plattor, elektrisk riskokare, stekpanna, gryta och kittel. Notera att bestick och annan köksutrustning (ätpinnar, knivar etc) inte kommer med lägenheten, men kan köpas billigt i närliggande affärer. Lounge rummet är försett med en tv, bokhylla, 2 skrivbord, stolar och skrivbordslampor.

Fotogalleri - 3DK typ


Alla Residence L byggnader

Residence L - A

Residence L - A

Residence L - B

Residence L - B

Residence L - B

Kök

Gaskokare

Rum

Rum

Vardagsrum

Balkong

Rum

Skrivbord

Lagringsutrymme

Badrum

Tvättmaskin

Toalett

Fotogalleri - 2DK typ


Residence L - E

Residence L - D

KartaHattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!