English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
Blog Sökning 


Värdfamiljs Program

Inledning

Yamasas värdfamiljs program har funnits med ända sedan Aichis Center för Japanska Studier först etablerades. Eftersom det inte ligger i centrum, utan i utkanten på en stor stad, så är husen i okazaki större och det är lättare att arrangera bra boende. Okazaki är stad av hanterbar storlek med lång historia som har behållt sina traditioner och kulturarv. Här kan man uppleva det verkliga japanska familjelivet, nånting som blir allt svårare att uppleva i de packade storstäderna.

Att träna sin japanska

Att bo hos en av Yamasas värdfamiljer ger dig inte bara möjlighet att träna språkfärdigheter (speciellt hörförståelse och tal) och att uppleva kulturen på nära håll, utan ger också många ovärderliga chancer att kommunicera över kultur skillnaderna och att bilda långvariga vänskaper. Många studenter som har närvarat ett av Yamasas värdfamiljs program fortsätter att hålla nära kontakt med sin japanska familj. Om du inte vill spendera hela tiden med att bo hos en familj så kan du också dra fördel av Yamasas hembesöks program på helger.

Att bo hos en värdfamilj är inte som att bo i studentboende. Det finns vissa grundläggande regler. Värdfamiljsboende är en fantastisk möjlighet för dig att förbättra din japanska och att öka din förståelse för kulturen på ett sätt som inte annars är möjligt - var dock vänlig att notera att det inte är som att bo på ett hotell. Man är gäst hos en familj och det krävs att man följer reglerna, precis som för en vanlig familjemedlem.


Hattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!