English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
Blog Sökning 


Rådgivning och konsultering

Hälsa och omvårdnad

Boende, värdfamiljsboende, bankärenden, visum, hälsovård, hälsoförsäkring, datasupport, översättningar och allmänna råd. Den här typen av konsultation är till stor fördel för nybörjare. Det finns stunder när det är väldigt viktigt att vara tydlig i sin kommunikation - när man t ex besöker läkare/tandläkare eller ska skriva hyreskontrakt. På Yamasa kan du få professionell assistans och därmed undvika problem så att du istället kan koncentrera dig på dina studier - du behöver inte oroa dig för rättsliga eller officiella ärenden.

Jobb placering

Ett ökande antal studenter, särskilt yrkesarbetare som skriver in sig på Yamasas kurser med det långsiktiga målet att arbeta i japan, utnyttjar våran jobbplacerings service. Denna service är inte till för deltidsarbete utan för studenter som är ute efter heltidsanställningar i japan efter att de fullbordar sina språkstudier. Yamasa har när kontakt med lokala industrier och har hjälpa studenter att hitta kvalitétsjobb inom områden som t ex tillverkning, IT, finansiella tjänster och internationell handel. Du kan också använda den kostnadsfria online databasen "Access" för information om praktikplatser runt omkring i japan.

Placering på universitet

Om du avser att fortsätta studera i japan efter att du avslutat dina akademiska studier, så kommer Yamasas placerings tjänster att göra det enklare. Den tvåspråkiga online databasen "Access" är utvecklad av Yamasa och innehåller all information som behövs för utländska studenter för alla universitet i japan, och även information om stipendier och praktikplatser. Yamasa kan hjälpa dig att välja rätt, ordna intervjuer, skaffa information om stipendier, förbereda för inträdesprov etc. Utöver detta så har många universitet i centrala japan blivit så kallade "suisen daigaku" vilket innebär att de, på våran rekommendation, accepterar studenter från Yamasa som slutfört sina studier , så att dessa studenter slipper att skriva inträdesprov. Med hjälp från din akademiska rådgivare på Yamasa, så ser vi till att alla som slutfört studier på Yamasa är garanterade en plats på ett japanskt universitet.

Överhuvudtaget kommer dina studier på Yamasa att vara ett stort steg framåt, inte bara för dina språkfärdigheter, utan även för dina planer på att använda japanska i framtiden.

Genom att förse studenter med en stödjande, akademisk miljö ser vi till att de kan göra det bästa av tiden i japan och att de garanterat uppnår sina målsättningar. Även om du bara för ditt eget nöjes skull, så kan du vara säker på att du kommer ha en problemfri vistelse i japan. Att våra studenter är tillfredsställda och välmående är lika viktigt för oss som att se till att de uppnår sina akademiska målsättningar.


Hattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!