Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
TopBack

Yamasa II

Inledning

Väldigt få japanska språk utlärningslokaler kan matcha Yamasas moderna kampus i okazaki. Kampuset är beläget endast 7 minuter från den huvudsakliga JR (Japanese Railways) tågstationen i okazaki, inte långt ifrån okazakis administrativa centrum och nära till shopping, restauranger, banker och andra tjänster.

Institutets hjärta är 5 våningsbyggnaden Yamasa II. Denna moderna byggnad, fullt utrustad med luft-konditionering och uppvärmda lokaler, innehåller ett bibliotek och datarum med ett varierat utbud av resurser så som audio-visuella och online lärohjälpmedel, kopiatorer för studenter, västerländska bekvämligheter och enkel tillgång till personal (de akademiska programmens lärokår har sitt kontor i Yamasa II).

Klassrummen

Våra klassrum är betydligt större än den minimistandar som rekommenderas av APJLE - det extra utrymmet innebär att ingen av våra studenter behöver sitta i rader under lektionerna. Våra klassrum är istället lagda i en U-form för att maximisera interagering inte bara mellan student och lärare utan även mellan student och student. Istället för de "skrivbrickor" som används i tokyo har alla studenter skrivbord med stort utrymme för att sprida ut ordböcker och andra lärohjälpmedel. Kombinerat med de små klassstorlekarna leder till att du verkligen kan åtnjuta extra mycket utrymme när du studerar på Yamasa.
Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska


Hattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!