Aichis Center för japanska studier - Yamasa institutet
TopBack

Akademiska kurser

Våra akademiska kurser är specifikt designade för Universitets och högskolestudenter som studerat japanska hemma, och även för de som önskar förbättra sina språkfärdigheter i förberedelse för undergraduate och graduate degree kurser på japanska universitet och högskolor eller för en professionell karriär i japan eller utomlands. Kurserna kan påbörjas på alla nivåer, från nybörjare till intermediär, och täcker alla färdigheter: Läsförståelse, skrivning, hörförståelse och tal. Elever kan lätt byta mellan program och kan studera upp till 24 månader. Om du är ute efter att tillgodogöra dig kursen i högskolepoäng och att träna skrivning och läsförståelse såväl som samtalsförmåga, så bör du fundera på att ta den akademiska kursen.

Som med alla Yamasas kurser kräver den akademiska kursen hängivelse. Som del av programmet ingår eget kursarbete och pågående värdering av dina studier, och du kommer även att få kontinuerligt stöd från Yamasas lärarkår och din akademiska rådgivare. Du kan delta i dessa kurser oavsett visum - student, turist eller working holiday visum.

Om du funderar på att studera under en längre period och vill ha ett student visum, så måste du välja den här kursen. Detta efter som ett av immigrationsmyndighetens krav är att man måste studera kanji ett visst antal timmar för att ha rätt att ansöka om studentvisum.
Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska


Hattori stiftelsen (grundat 1919) - Institutionen Yamasa
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Förfrågningar

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!